Gezocht: Talenten met ambitie en een psychische kwetsbaarheid

Gezocht: talenten met ambitie en een psychische kwetsbaarheid die op termijn weer een rol van betekenis willen gaan spelen op de (Achterhoekse) arbeidsmarkt! Binnenkort wil ik van start gaan met een pilot versie van Experience Community. Binnen Experience Community gaan we kijken wat jou gelukkig maakt door gebruik te maken van Ikigai en Positieve Gezondheid. Het pilot project is zowel voor mij als mogelijk ook voor jou een manier om jezelf opnieuw uit te vinden en je weg te vinden naar een betaalde baan of het ondernemerschap. Uniek aan het project is dat je samen met mij gaat proberen om een stichting op te zetten die het na de pilot mogelijk maakt om lotgenoten te helpen hun weg naar de arbeidsmarkt te vinden. Dus ben je geïnteresseerd of ken je mogelijk iemand voor wie dit interessant is neem dan contact met mij op via 06-46767390

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: